Τεχνολογία απορρόφησης LipiSperse

by Pharmako Biotechnologies

Science Inside Φαρμακοκινητική Δοκιμή

Οι λιπόφιλες ενώσεις έχουν μειωμένη διαλυτότητα στο υδατικό περιβάλλον του γαστρεντερικού συστήματος και έτσι απορροφώνται πολύ δύσκολα από το έντερο όπως όλα τα άλλα λίπη που καταναλώνονται από τον οργανισμό. Αρκετές λιπόφιλες ενώσεις, συμπεριλαμβανόμενης και της κουρκουμίνης, προσφέρουν στον οργανισμό ισχυρά οφέλη τα οποία για να υπάρξουν χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πλήρης απορρόφησης.

Η τεχνολογία LipiSperse είναι ένα καινοτόμο σύστημα όπου αυξάνει την διασπορά των κρυσταλλικών λιπόφιλων ενώσεων σε υδατικό περιβάλλον. Η παρακάτω μελέτη στόχευσε στην σύγκριση της φαρμακοκινητικής μίας και μόνο δόσης μεταξύ της εμπορικά διάθέσιμης κουρκουμίνης χωρίς LipiSperse® και της κουρκουμίνης η οποία φέρει την τεχνολογία του συστήματος παράδοσης LipiSperse®.

Φαρμακοκινητική Δοκιμή

Φαρμακοκινητικές Μελέτες

Η τεχνολογία LipiSperse® σχεδιασμένη από την Pharmako Biotechnologies, δίνει λύση στο πρόβλημα της βιοδιαθεσιμότητας (απορρόφησης της δραστικής ουσίας από τον οργανισμό μας) της κουρκουμίνης. Με μία μόνο κάψουλα έχουμε 400mg πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό μας χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Increased bioavailability of curcumin using a novel dispersion technology system (LipiSperse®)

1ο Βραβείο στη Γενεύη 2019 στα βραβεία Nutra Ingredients Awards