www.biologica.gr
Η τεχνολογία που μας προσφέρει την πλήρη απορρόφηση των δραστικών ουσιών, τώρα και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την BIOLOGICA Nutraceuticals.
Παγκόσμια Βραβευμένη Πατέντα Τεχνολογίας Απορρόφησης κατοχυρωμένη απο την Pharmako Biotechnologies.
Το HydroCurc® για συνεχόμενη χρονιά κερδίζει την πρώτη
θέση στον διαγωνισμό Nutra Ingredients Awards 2022 στην Γενεύη, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση και το 2021 στην Ασία.
Η BIOLOGICA Nutraceuticals και η Pharmako Biotechnologies προσφέρουν στους καταναλωτές της προϊόντα αιχμής με καινοτόμους μεθόδους τεχνολογίας σεβόμενη πάντα το περιβάλλον. Με τις τεχνολογίες AquaCelle® και LipiSperse® έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε μικρότερες ποσότητες αναλώσιμων πρώτων υλών ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουμε τους καταναλωτές μας για την μέγιστη ποιότητα των προϊόντων μας με τις καλύτερες αποδόσεις.
Με την τεχνολογία LipiSperse® και AquaCelle® έχουμε την πλήρη απορρόφηση όλων των δραστικών ουσιών χωρίς την σπατάλη των πρώτων υλών που μας προσφέρει η φύση.
Τα προϊόντα συσκευασίας μας είναι όλα πλήρως ανακυκλώσιμα, ενώ κατασκευάζονται χωρίς τοξικές ουσίες, χωρίς BPA, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.
Τα συμπληρώματα διατροφής BIOLOGICA είναι vegan. Χρησιμοποιούμε vegan κάψουλες, της καλύτερης ποιότητας του εμπορίου, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.
Η εξειδικευμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Biologica, παρασκευάζεται στην Αυστραλία από την Pharmako Biotechnologies.
Με μεγάλη μας ικανοποίηση είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας μαζί της και να προσφέρουμε με την σειρά μας τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά.
Η σειρά BIOLOGICA είναι συμπληρώματα διατροφής με καινοτόμους μεθόδους τεχνολογίας παρασκευής, την τεχνολογία Aquacelle® και LipiSperse®. Με τις μεθόδους αυτές επιτυγχάνεται η πλήρης απορρόφηση των ενεργών συστατικών ακόμη και των πιο δύσκολων.
Τα προϊόντα μας συσκευάζονται κάτω από άριστες εργαστηριακές συνθήκες cGMP, σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον και την υγεία των καταναλωτών.
Τα προϊόντα Biologica Australian Nutrition είναι κατασκευασμένα χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών ουσιών, χωρίς γλουτένη, λακτόζη, σόγια, αυγό και μαγιά.
Τα συμπληρώματα διατροφής BIOLOGICA Nutraceuticals κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο Sydney, Αυστραλίας από την Pharmako Biotechnologies υπό cGMP Standards και ISO με τις νέες κατοχυρώμενες παγκοσμίως τεχνολογίες απορρόφησης, την τεχνολογία LipiSperse® και AquaCelle®.
Σχεδιασμένες και κατοχυρωμένες από την Pharmako Biotechnologies Ltd.
Μοναδική τεχνολογία απορρόφησης στον χώρο της επιστήμης, τώρα εφαρμόζεται στα προϊόντα μας δημιουργώντας μία μοναδική και πολύ δυνατή σειρά συμπληρωμάτων διατροφής.
Έγκυρες φαρμακοκινητικές μελέτες και δημοσιευμένες στα πιο έγκυρα επιστημονικα περιοδικά.
Αποκλειστικά από την BIOLOGICA Nutraceuticals