Νέα γενιά συμπληρωμάτων
διατροφής με μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα
δραστικής ουσίας.

Σε συνεργασία με την Pharmako Biotechnologies, Sydney.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ξεκινήσαμε με την BioSupplements Nutraceuticals η οποία εκπροσωπεί το φαρμακείο Κουτουλογένη Σ.  από το 1981. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με την δεύτερη γενιά ιδρύοντας την εταιρεία BIOLOGICA Nutraceuticals, δεχόμενοι τις προκλήσεις των καιρών συνάπτοντας στρατηγική συνεργασία με μία από τις πρωτοπόρες φαρμακευτικές εταιρείες στον χωρό της έρευνας, μελέτης και παραγωγής παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, την Pharmako Biotechnologies.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε με καινοτόμο βιοτεχνολογία, προϊόντα αρίστης ποιότητας σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της επιστήμης.

 Η Pharmako Biotechnologies είναι μία εταιρεία με έδρα την Αυστραλία, εξειδικευμένη σε καινοτόμες μεθόδους παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, nutraceuticals, λειτουργικών τροφίμων και είδη παραφαρμάκων. Κατασκευάζουμε υλικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσω επιστημονικής έρευνας και καινοτόμου ανάπτυξης του προϊόντος. 

Επικεντρωνόμαστε σε κλινικώς αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά, συνδυασμένα με ανεπτυγμένη τεχνολογία παράδοσης στον οργανισμό. Η έρευνα μας αποτελείται από τρείς φάσεις: εξερεύνηση, απόδειξη και επιβεβαίωση της φάσης. Η Pharmako Biotechnologies κατέχει ένα χημικό εργαστήριο στο Sydney, όπου ερευνάται και αναπτύσσεται η μέθοδος Lipid-Based Drug Delivery System και δύο εγκαταστάσεις παρασκευής προϊόντων.Η εταιρεία Pharmako Biotechnologies συνεργάζεται με διακεκριμένους επιστήμονες για να προσφέρει καινοτόμες μεθόδους στην αγορά με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Η Pharmako Biotechnologies χρησιμοποιεί  τις μεθόδους AquaCelle® και LipiSperse® οι οποίες είναι ειδικά σχεδιάσμενες για την αύξηση της απορροφησιμότητας και της βιοδιαθεσιμότητας των ενεργών λιπόφιλων συστατικών έως και άνω του 450%.

Τα σκευάσματα της αποτελούνται από τις καλύτερες φαρμακευτικές ύλες, υπό τα πρότυπα cGMP. Όλα τα συστατικά με την τεχνολογία  AquaCelle® και LipiSperse® είναι αναγνωρισμένα και εγκεκριμένα για χρήση ως συμπληρώματα διατροφής, τρόφιμα και αθλητικά συμπληρώματα γεγονός το οποίο μας κάνει να είμαστε από τους πρώτους στον χώρο της βιοτεχνολογίας.

Pharmako Biotechnologies Tour

Επισκέψου την Pharmako Biotechnologies στο Sydney, Αυστραλίας.

Executive Team

BIOLOGICA Nutraceuticals O.E.

Κουτουλογενη Σ. γεωργια

Pharmacist και Marketing Director με εμπειρία στον χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας και pharmaceutical industrial management marketing.

Κουτουλογενησ Γ. σπυροσ

Φαρμακοποιός με μία επιτυχημένη πορεία 38 χρόνων στον χώρο της φαρμακευτικής.

κουτουλογενησ Σ. γεωργιοσ

Χημικός και  επιστημονικός μας σύμβουλος με Ph.D στην οργανική χημεία και με επιτυχημένη πορεία στον πανεπιστημιακό χώρο.

Οι Συνεργάτες μας

Pharmako Biotechnologies Ltd.

Κοκκινης Γεωργιος

Χημικός και CEO της Pharmako Biotechnologies
Με εμπειρία απο το 1993 στον χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας, διαπρέπει στον χώρο με την καινοτόμο επιστήμη που μας προσφέρει μαζί με το μεγάλο δίκτυο συνεργατών του.

Επικοινωνηστε
μαζι μασ

καταστημα biologica

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3
ΑΛΙΜΟΣ 17456

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2109850123

email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@biologica.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2109850123

BIOLOGICA Nutraceuticals O.E.