σασ παρουσιαζουμε την

Pharmako Biotechnologies

australia

sydney

Ποια είναι η Pharmako Biotechnologies

Η Pharmako Biotechnologies είναι μία εταιρεία με έδρα στην Αυστραλία εξειδικευμένη σε καινοτόμες πρώτες ύλες, φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, λειτουργικά τρόφιμα και είδη παραφαρμάκων. Κατασκευάζουμε υλικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσω επιστημονικής έρευνας και καινοτόμου ανάπτυξης του προϊόντος. 

Επικεντρωνόμαστε σε κλινικώς αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά, συνδυασμένα με ανεπτυγμένη τεχνολογία παράδοσης τους στον οργανισμό. Όραμα μας είναι να είμαστε ένας έμπιστος πρωτοπόρος στον χώρο

Η Pharmako Biotechnologies συνεργάζεται με διακεκριμένους ερευνητές
στον ακαδημαϊκό και βιομηχανικό χώρο, προερχόμενοι από:της ανάπτυξης της βιοδιαθεσιμότητας και της βιοτεχνολογίας.

Στρατηγικές Συνεργασίες:

– Australasian Research Institute

– University of Queensland

– University of South Wales

– Ian Wark Research Institute, University of South Australia

– Southern Cross University

– Sydney University

– Victoria University

ΈΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η έρευνα μας αποτελείται από 3 φάσεις: εξερεύνηση, απόδειξη της ιδέας
και επιβεβαίωση της φάσης. Η Pharmako κατέχει ένα χημικό εργαστήριο
στο Sydney, όπου ερευνάται και αναπτύσσεται η μέθοδος Lipid – Based Drug
Delivery Systems και δύο εγκαταστάσεις παρασκευής προϊόντων. 

George Kokkinis

CEO | CoFounder

DIRECTOR – COFOUNDER George Kokkinis BSc Ένα από τα πρώτα μέλη του TGA (Therapeutics Goods Administartion) για εννέα χρόνια. Με την εκτεταμένη του εμπειρία στον βιομηχανικό χώρο είναι σε θέση όχι μόνο να συμβουλεύει για την τεχνική και ποιοτική φύση των προϊόντων, αλλά και την παρασκευή, τις πωλήσεις και το marketing, προώθηση τους, χωρίς αυτό να εμποδίζει την συνεχόμενη ανάπτυξη των προϊόντων. Ήταν υπεύθυνος για την TGA’s Electronic List Facility, ενεργή μέχρι και σήμερα. Με την εμπειρία του από το 1993, ο κ.Kokkinis και το επιτελείο του έχουν συνεργαστεί με την φαρμακευτική βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Eric Meppem BJuris

CEO | CoFounder

Με νομικό και αθλητικό υπόβαθρο, ο κ. Meppem έχει ειδικευτεί στην βιομηχανία θρεπτικών συστατικών, όπου από το 2001 επέφερε στην αγορά καινοτόμες αλλαγές, τόσο στα προϊόντα, όσο και στις προοπτικές των υλικών. Το δυνατό του υπόβαθρο στον χώρο της διαφήμισης και η εκτεταμένη του εμπειρία στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς.

Vaskor Bala BParm (Hons)

Formulation Scientist
Η εμπειρία του στον χώρο της βιομηχανίας και πιο συγκεριμένα στον χώρο της φαρμακευτικής, παρασκευής προϊόντων και ποιοτικού ελέγχου, φέρει ως αποτέλεσμα την εξειδίκευση του κ. Bala στην τεχνολογία SMEDDS, παρέχοντας έτσι στην Pharmako Biotechnologies ένα εμπορικό προβάδισμα βασιζόμενο στην επιστημονική καινοτομία.

Με πολλαπλές διακρίσεις η Pharmako Biotechnologies συνεχίζει στον χώρο της βιοτεχνολογίας, παρουσιάζοντας νέα πρωτοποριακά προϊόντα!

1ο Βραβείο στα Nutra Ingredients Awards 2019

3 Βραβεία στα Nutra Ingredients Awards 2018

2 Καινοτόμες Τεχνολογίες Απορρόφησης, κατοχυρωμένες παγκοσμίως!

Aquacelle® και LipiSperse®

error: ©All rights reserved BIOLOGICA Nutraceuticals O.E.